Uw beleggingsmakelaar in de stad Groningen

Confides Vastgoed begeleidt vastgoedbeleggers en helpt u met de selectie en aankoop van het juiste vastgoedobject, ongeacht of het gaat om uw eerste pand of aanvulling op een bestaande vastgoedportefeuille.

Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we een aantal aandachtspunten:

  • Investeringsdoel
  • Marktontwikkelingen
  • Rendement
  • Financieringsmogelijkheden

Aankoop

Confides Vastgoed houdt zich dagelijks bezig met het beoordelen en aankopen van beleggingspanden in de stad Groningen en omstreken.

Het selecteren en aankopen van een geschikt beleggingspand vereist gedegen kennis van de lokale markt , een goed netwerk en relevante wet- en regelgeving. Het selecteren van de juiste belegging en het creëren van een duurzaam rendement staat voor ons centraal.

Tarief: 2 – 2,5%
aankoopcourtage

Incl. BTW

#

Kennismaking
Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u over onze werkwijze en visie. Tevens bespreken wij uw investeringsdoel, risico, rendement en financieringsmogelijkheden.

#

Rendementsberekening
Bij een interessant pand maken wij een rendementsberekening. In de rendementsberekening staan onder meer de (exploitatie)kosten en de opbrengsten verwerkt.

#

Beleggingspand(en)
Wij krijgen regelmatig interessante panden aangeboden via ons netwerk bestaande uit pandeigenaren, makelaars, aannemers en vastgoedpartijen. Vaak zijn dit panden die u niet aantreft via de openbare markt.

#

Onderhandeling & aankoop
Op basis van het resultaat van de rendementsberekening wordt in overleg met u de onderhandeling gestart. Wanneer tot aankoop wordt overgegaan, begeleiden wij u tot de overdracht is voltooid.

Ook na aankoop van uw beleggingspand kunnen wij u bijstaan in het beheer en de verhuur van uw vastgoed:

Verkoop

Het op het juiste moment verkopen van vastgoed kan ervoor zorgen dat u een mooie verkoopopbrengst behaalt. Deze winst wordt ook wel indirect rendement genoemd.

Confides Vastgoed begeleidt de verkoop van uw vastgoed op professionele wijze. Via Funda of door ons uitgebreide netwerk van vastgoedbeleggers en professionals, vinden wij doorgaans zeer snel een geschikte koper voor uw pand(en).

Tarief: 1 – 1,5%
verkoopcourtage

Incl. BTW

#

Vraagprijs
In overleg met u wordt de vraagprijs en bodemprijs bepaald. Deze baseren wij onder andere op basis van ligging, huurstromen, staat van onderhoud en eventuele ontwikkelmogelijkheden.

#

Online in de etalage
In overleg met u bepalen we de verkoopstrategie. Vervolgens promoten we uw vastgoed via alle gangbare kanalen. Denk aan Funda, Facebook, LinkedIn, onze aanbodsectie, partnerpartijen en ons eigen netwerk.

Meer lezenMinder lezen
#

Openbare of stille verkoop
U kunt ervoor kiezen om uw vastgoed aan te laten bieden via de openbare kanalen of via ‘stille verkoop’. Bij stille verkoop wordt uw vastgoed selectief binnen ons netwerk aangeboden aan beleggers die altijd op zoek zijn naar interessante investeringen.

Meer lezenMinder lezen
#

Bezichtigingen en bieden
Wij zullen de bezichtigingen coördineren en uitvoeren. Vragen van potentiële kopers beantwoorden wij en biedingen leggen wij aan u voor. In overleg met u wordt het hoogste bod geselecteerd met de beste voorwaarden. Hierna maken wij een koopakte op en wordt de overdracht gepland.

Meer lezenMinder lezen

Wilt u ook beleggen in rendabel
vastgoed in de stad Groningen?

Maak een afspraak

Direct een afspraak makenDirect een afspraak maken