Uw makelaar in Groningen en omgeving

Een makelaar met kennis van de lokale markt

Wij van Confides Makelaardij zijn er om u te ontzorgen en te ondersteunen. Door jarenlange ervaring en focus op een persoonlijke en betrokken dienstverlening onderscheiden wij ons op het gebied van:

  • aankoopbegeleiding;
  • Verkoop van uw woning;
  • waardebepaling;
  • financieringsmogelijkheden.

Aanbod

Peter Emmens
Makelaar

Als makelaar gaat het om verbinding.

Hierbij ga ik volledig uit van mezelf oftewel ik blijf dicht bij mezelf. Een ander zo behandelen zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Bij de verkoop van een woning gaat het om het gevoel. Betrouwbaar, persoonlijk en een flexibele opstelling vind ik hierin belangrijk. Ik heb geen vaste kantooruren.

Ons kantoor staat in het centrum van Groningen. Als Confides hebben wij een goede kennis van de markt in Groningen. Daarnaast ben ik opgegroeid en nog steeds woonachtig in Hoogezand-Sappemeer. Deze markt ken ik als geen ander. Ditzelfde geldt voor Groningen en omstreken.

Ik sta voor een open, heldere en duidelijke aanpak. Flexibel en zonder verborgen kosten.

Uw woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Graag helpen wij u van A tot Z met de verkoop van uw woning. Wat doen wij en hoe ontzorgen wij u?

#

Verkoop
In de onderhandelingen met potentiële kopers behartigen wij uw belangen en gaan we voor het allerbeste resultaat, in overleg met u. Dit is de combinatie tussen de verkoopprijs, de aanvaardingstermijn en de voorwaarden. Vervolgens stellen we het voorlopige koopcontract op en zijn we aanwezig tijdens de overdracht bij de notaris. Kortom; we zijn er om u te ondersteunen en u te ontzorgen bij alles wat met de verkoop te maken heeft, van begin tot eind.

Meer lezenMinder lezen
#

Presentatie
Een goede presentatie op Funda is belangrijk en het geeft de beste indruk met goede foto’s in combinatie met een heldere omschrijving. Samen met de fotograaf zorgen wij dat de ruimtes mooi en overzichtelijk op de foto staan. De fotopresentatie plaatsen wij naast Funda ook op de sociale media en onze eigen website. Dit geeft een zeer groot bereik. Optioneel kan er als aanvulling op de foto’s een plattegrond van de woning worden gemaakt.

Meer lezenMinder lezen
#

Bereikbaarheid
Wij zijn voor u en voor potentiële kopers altijd bereikbaar. U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp (06-51889386). Wij houden kantoor aan de Akerkhof 24 te Groningen, waar iedereen welkom is.

#

Bezichtigingen
Wanneer de eerste aandacht is getrokken en de interesse is gewekt, dan leidt dat tot aanvragen voor bezichtigingen. De aanvragen plannen wij altijd in overleg met u in.

Wat is mijn woning waard?

Wilt u verhuizen en bent u benieuwd wat uw huis op dit moment waard is? Bij ons kunt u altijd een gratis waardebepaling aanvragen. Met de kennis van de actuele markt, bekijken we uw woning en kunnen we u een realistische verkoopprijs adviseren. Geheel vrijblijvend!

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Wij komen graag bij u langs om de woning op te nemen. Er wordt vervolgens een advies verkoopprijs bepaald na schatting van de waarde van uw woning. Let op, dit is GEEN taxatie!

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  • vergelijkbare woningen;
  • recente transacties;
  • staat van onderhoud;
  • omgeving;
  • kadastrale gegevens.

De totstandkoming van deze waarde lichten wij in een gesprek persoonlijk toe voorzien van adviezen en tips, zodat u kunt beslissen of u met ons in zee wilt gaan.

Zorgeloos een huis kopen

Een huis kopen doet u onder de deskundige begeleiding van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar begeleidt het volledige proces, maar nog veel belangrijker: wij houden rekening met uw wensen. Als aankoopmakelaar zetten wij al onze middelen in om uw ideale woning te vinden. Heeft u zelf een woning op het oog? Dan doen wij altijd onderzoek om u op de best mogelijke manier te adviseren.

#

BEZICHTIGEN & ONDERZOEK

Voldoet een woning aan uw wensen? Dan onderzoeken wij de (ver)bouwgeschiedenis en de koopprijzen van vergelijkbare huizen uit de buurt. Tijdens de bezichtiging kijkt uw aankoopmakelaar mee met een bouwkundige blik om u zo goed mogelijk te adviseren of dit huis een bod waard is.

#

ONDERHANDELEN & BIEDEN

Zijn er meer kapers op de kust of is er onderhandelingsruimte? De aankoopmakelaar stelt een scherpe aankoopstrategie op en adviseert u over een eerlijke koopprijs en de beste voorwaarden. Het uiteindelijke bod wordt vervolgens neergelegd bij de verkopende makelaar. Mogelijk volgen er nog onderhandelingen; hierbij maken wij ons sterk voor uw belangen.

Meer lezenMinder lezen
#

KOPEN & OVERDRACHT

Het bod is geaccepteerd. Het is bijna tijd voor het tekenen van
de koopovereenkomst. Voordat de handtekeningen worden gezet, controleert uw aankoopmakelaar alle voorwaarden, clausules, uitzonderingen en bijlagen.
Ook gaat uw aankoopmakelaar mee naar de laatste woninginspectie.

Zijn er onregelmatigheden?
Uw aankoopmakelaar zorgt ervoor dat deze worden opgelost voordat de overdracht plaatsvindt.

Meer lezenMinder lezen

Wij hanteren scherpe tarieven op maat

Verkooptarieven
De tarieven bepalen wij afhankelijk van het adres, de staat van onderhoud, de grootte en de waarde van de woning. Deze dienst bieden wij aan vanaf € 2.500, – inclusief BTW. In overleg is er veel mogelijk!

Aankooptarieven
Voor het aankopen van een woning of appartement betaalt u € 2.250, – inclusief BTW. Wat mag u hiervoor van ons verwachten? Wij gaan met u mee voor de bezichtiging van de woning, bepalen de staat van de woning en uiteindelijk de waarde. In overleg met u voeren wij voor u de onderhandelingen en regelen de verdere afhandeling bij aankoop.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?
We zijn bereikbaar via 050-744 03 09 of info@confidesmakelaardij.nl

Direct een afspraak makenDirect een afspraak maken