Peter Emmens
Makelaar

Als makelaar gaat het om verbinding

Ik ga volledig uit van mezelf oftewel ik blijf dicht bij mezelf. Een ander zo behandelen zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Bij de verkoop van een woning gaat het om het gevoel. Betrouwbaar, persoonlijk en een flexibele opstelling vind ik hierin belangrijk. Vaste kantooruren ken ik niet.

Ons kantoor staat in het centrum van Groningen. Als Confides hebben wij een goede kennis van de markt in Groningen. Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Hoogezand-Sappemeer. Deze markt ken ik als geen ander. Ditzelfde geldt voor Groningen en omstreken.

Ik sta voor een open, heldere en duidelijke aanpak. Flexibel en zonder verborgen kosten.

Aanbod en recente transacties

Uw woning verkopen

Wanneer u besluit uw huis te verkopen, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk én voor de beste prijs. Dat begrijpen wij bij Confides heel goed. Daarom werken wij in ons verkoopproces met 4 overzichtelijke stappen. Zo verkoopt u uw huis op een manier waar u zich goed bij voelt.

Kennismaken

Het verkopen van uw woning doet u niet elke dag en er komt een hoop bij kijken. Daarom vinden wij het belangrijk om van tevoren met elkaar in gesprek te gaan over uw wensen, verwachtingen en een eventuele deadline.

Vraagprijs

Om de beste prijs voor uw woning te krijgen, is een goede waardebepaling van tevoren belangrijk. Wat zegt het kadaster over uw woning? Maar we lopen ook gezamenlijk door het huis voor een uitgebreide inspectie. Factoren zoals de plek, de markt, de grootte van het perceel en het energielabel bepalen de uiteindelijke vraagprijs. Alles in overleg met u.

In de spotlight

Ruimtelijke, lichte foto’s met een kleurrijk boeket bloemen op de keukentafel. De manier waarop uw huis gepresenteerd wordt, bepaalt voor een groot deel de animo. Samen met een professioneel fotograaf zorgen wij dat uw huis er pico bello bij staat op Funda en andere sociale media.

Bezichtiging & afspraken

De presentatie heeft zijn vruchten afgeworpen: de telefoon staat roodgloeiend. Wij regelen – uiteraard in overleg met u – een strak schema waarin de bezichtigingen plaatsvinden. U hoeft alleen maar de sleutel aan ons te geven en wij regelen de rest. Zo heeft u er zelf zo min mogelijk werk aan.

Verkooptarief: vanaf € 2.500,- inclusief BTW

Gratis waardebepaling!
Wilt u verhuizen en bent u benieuwd wat uw huis op dit moment waard is? Bij ons kunt u altijd een gratis waardebepaling aanvragen. Met de kennis van de actuele markt, bekijken we uw woning en kunnen we u een realistische verkoopprijs adviseren. Geheel vrijblijvend!

Wat houdt een waardebepaling precies in?
Er wordt een advies verkoopprijs bepaald na opname van uw woning. Let op, dit is GEEN taxatie!

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  • vergelijkbare woningen;
  • recente transacties;
  • staat van onderhoud;
  • omgeving;
  • kadastrale gegevens.

De totstandkoming van deze waarde lichten wij in een gesprek persoonlijk toe voorzien van adviezen en tips, zodat u kunt beslissen of u we samen uw woning gaan verkopen.

Aankoopondersteuning

Het kopen van een woning is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Vaak wordt u overspoeld door 101 zaken waar u nog nooit eerder mee te maken hebt gehad. Om alles helder te kunnen blijven zien, is het prettig om naast enthousiasme ook gebruik te kunnen maken van rust, kennis en ervaring. Daarom helpen wij u graag met de aankoop van uw nieuwe woning. Zodat u weer thuis kunt komen.

Kennismaken

Een woning kopen gaat tenslotte om u! Wat zijn uw wensen voor een nieuwe woning? En wat verwacht u precies van het proces? We bespreken alles uitgebreid, zodat we helder hebben welke richting we op gaan.

Bezichtiging

Voldoet een woning aan uw wensen? Check! We plannen samen een bezichtiging en kijken met een ervaren blik mee. Zo kunnen wij u het beste adviseren of het huis een bod waard is. Ook kijken we naar de recente transacties en de prijzen van bijvoorbeeld de buren. U bent zo overal op voorbereid.

Onderhandelen & bieden

Zijn er meer kapers op de kust of is er onderhandelingsruimte? Wij adviseren u altijd over een eerlijke koopprijs en de beste voorwaarden. Wij maken ons sterk voor u!

Kopen & overdracht

Yes, gefeliciteerd! U bent bijna de trotse eigenaar van de woning. Wij controleren nog even alle voorwaarden, clausules, uitzonderingen en bijlages voor u en doen samen de laatste woninginspectie. Nog even de koopovereenkomst tekenen en de champagne mag open.

Aankooptarief: € 2.250,- inclusief BTW

Wilt u meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden?

Maak een afspraak

Laat hier uw gegevens achterLaat hier uw gegevens achter