Verhuur

Verhuur zonder zorgen


Confides Verhuur is dé verhuurmakelaar van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van kamers, studio’s, appartementen en woonhuizen.

Wij zoeken en selecteren de juiste huurders voor uw woonruimte, stellen een huurcontract op en verzorgen een nette afwikkeling. Dit alles doen we voor een vaste prijs of percentage van de huur. Voor u voordelig en wel zo gemakkelijk.

Ons woning aanbod etaleren wij via:

Onze werkwijze

Confides Verhuurmakelaars selecteert nette en betrouwbare huurders voor uw beleggingspand en ontzorgt u volledig vanaf de opname van de woning tot het opstellen van een juridisch sterk huurcontract en de oplevering met de huurder.

Confides Verhuur onderscheidt zich in professionaliteit en snelheid. Onderstaand vindt u een beknopte opsomming van het traject en de zaken waarin wij u kunnen ontzorgen.

Onze werkzaamheden van uw verhuurmakelaar in Groningen:

  • Woonruimtes opnemen en fotos maken
  • Adverteren woonruimte en promotie via social media
  • Bezichtigingen plannen en uitvoeren
  • Aspirant-huurders selecteren en screenen
  • Opstellen van een juridisch kloppend huurcontract
  • Sleuteloverdracht

Verhuur zonder zorgen

1

OPNAME & PRESENTATIE

Wij zullen uw woonruimte volledig opnemen en professionele foto’s maken voor de verhuuradvertentie. Hierna plaatsen wij uw woonruimte op Pararius, Kamernet, Facebook en onze eigen verhuursite.
2

SELECTIE & SCREENING

We plannen bezichtigingen met aspirant-huurders en voeren deze uit. We screenen de kandidaten en selecteren nette en betrouwbare huurders voor uw beleggingspand.
3

HUURCONTRACT OPSTELLEN

Wij stellen een juridisch goed onderbouwd huurcontract op dat is afgestemd op het type vastgoed, de woonsituatie en uw wensen. Vervolgens sturen wij de aspirant-huurder via e-mail een conceptovereenkomst toe.
4

HUURCONTRACT TEKENEN

Wij nodigen de huurder uit op ons kantoor en als er verder geen vragen zijn, worden er twee huurcontracten getekend waarvan één exemplaar voor u is. U kunt het huurcontract bij ons afhalen of wij kunnen het u via de post toesturen.
5

FINANCIËLE AFWIKKELING

Na ondertekening van het huurcontract betaalt de huurder de eerste maand huur en een waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur. Op het moment dat de gelden binnen zijn, gaan we naar de laatste stap.
6

SLEUTELOVERDRACHT

Wanneer het financiële deel is afgerond, maken wij een afspraak met de huurder om de sleutel(s) te overhandigen. Na de sleuteloverdracht is de woning officieel verhuurd.

Tarieven

Voor professioneel en snel verhuur van uw beleggingspand hanteren wij transparante en vaste tarieven.

Het is ook mogelijk om commercieel beheer af te nemen als percentage van de huurprijs. In dat geval komen we graag in contact met u voor een voorstel op maat.

Tarieven-verhuur-2

Studentenkamer

€ 295,-

Woning tot € 752,33 huur

€ 395,-

Woning tot € 1000,- huur

€ 495,-

Woning vanaf € 1000,- huur

€ 650,-

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Compleet ontzorgd met Confides Beheer

Onze toegevoegde waarde stopt niet zodra de woning verhuurd is. Confides Beheer biedt diverse beheervormen die u ontzorgen in onderhoud, incasseren huurpenningen, administratie en contact met uw huurders.

Wilt u meer weten over professioneel commercieel beheer?

Maak een afspraak

Direct een afspraak makenDirect een afspraak maken