Over ons

Wij zijn Confides


Wij zijn Confides Groep, een hecht team dat in 2014 is opgericht met als doel vastgoedbeleggers optimaal te adviseren en ontzorgen.

Dit doen wij op bevlogen wijze, omdat vastgoed onze passie is. Onze manier van werken is vakkundig en doortastend, maar ook informeel en persoonlijk. Want beleggen mag leuk zijn. Hierbij worden we ondersteund door een team van vaste aannemers, klusjesmannen, vaklieden en partnerpartijen. Wij zijn fulltime actief op de Groningse vastgoedmarkt en beschikken hierdoor over een breed netwerk van vastgoedpartijen en over ruime kennis van de lokale markt.

Onze missie

Confides Vastgoed biedt beleggers in residentieel vastgoed op doelmatige wijze advies en persoonlijke begeleiding op maat. Rendement, door vakkennis en kwaliteit. Continuïteit, waarbij vermogensgroei een voorwaarde is. Gemak, doordat wij u ontzorgen met vastgoed totaalbeheer. Duidelijkheid, door helder advies.

Deze kernwaarden staan centraal in zowel onze werkwijze als onze dienstverlening. Met u meedenken en u begeleiden naar het creëren van een stabiel en duurzaam rendement. Dat is onze missie. Wij streven naar een langdurige en rendabele samenwerking.

Wat onze relaties zeggen

“Ik zocht een beleggingspand en wilde hierin ontzorgd worden. Confides heeft me hierbij op een prettige manier geholpen."
E. Ijtsma

Dit zijn wij

Ricko Wagter
Fedor Welboren
Peter Emmens
Elzo Everts