Albert Cuypstraat 39 HOOGEZAND

Albert Cuijpstraat 39-1
Woningtype

Woonhuis

Woonoppervlakte

134

Energielabel: A
Bouwjaar

na 20012010

Verkocht

€ 199500 k.k.
Albert Cuypstraat 39

Plan een bezichtiging
T (+31)50 744 03 09
E info@confidesmakelaardij.nl

Verkocht

€ 199500 k.k.
Albert Cuypstraat 39

Plan een bezichtiging
T 050 7440 944
E info@confidesgroep.nl

Woningtype

Woonhuis

Woonoppervlakte

134

Energielabel: A
Bouwjaar

na 20012010

Omschrijving:

Royale hoekwoning!
Grote, ruime en volledig geïsoleerde hoekwoning met tuin op het zuiden, carport (parkeren op eigen terrein), vier slaapkamers en dakterras (op het zuiden). De ruime woonkamer heeft de beschikking over een eikenhouten vloer. Op loopafstand van de woning is een basisschool en er zijn veel speelvoorzieningen te vinden. Winkelvoorzieningen zijn in de buurt. Via de A7 is de stad Groningen in circa 15 autominuten te bereiken. Ook zijn er vanuit Hoogezand gunstige trein- en busverbindingen.

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang. De ruime woon- en eetkamer zijn gezamenlijk (ca. 43 m²) voorzien van massief eiken vloer, met een achterhal naar de tuin. De keuken is voorzien van veel kastruimte en van inbouwapparatuur (Bosch) inductie kookplaat (2018), koelkast, Bosch combi magnetron/oven/stoomoven (2018) en afzuigkap.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 9,5m², 12,5m² en 15,5m²), badkamer met bad, wastafel, douche en 2e toilet. De verdieping is volledig voorzien van laminaat.

2e verdieping:
(via vaste trap te bereiken) grote ruime zolderruimte met mogelijkheid tot het maken van een extra slaapkamer, bergruimte, witgoedaansluitingen, CV-installatie, mechanische ventilatiesysteem. Vanuit deze ruimte kunt u een toegang maken tot het dakterras (ca. 23 m²). De verdieping is volledig voorzien van laminaat.

Tuin/omgeving:
De tuin en het (mogelijke) dakterras zijn volledig gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van een vrijstaande houten berging en een carport.

Extra:
*Prachtige hoekwoning!
*Energielabel A;
*Politie keurmerk veilig wonen;
*Speelvoorzieningen voor kinderen in directe omgeving;
*Voorzien van 10 zonnepanelen (2018);
*Mechanische ventilatie;
*Cv-installatie Intergas HR (2016, eigendom);
*Volledig geïsoleerd;
*Mogelijkheid tot het maken van een extra slaapkamer;
*Berging/schuur;
*Tuin op het zuiden;
*Carport maakt parkeren op eigen terrein mogelijk;
*Eikenhouten vloer op de begane grond;
*Mogelijkheid tot creëren van een dakterras op het zuiden;
*Tal van winkelvoorzieningen in de buurt;
*Gunstige verbinding met de stad Groningen.

Omgeving informatie:
De woning is gelegen nabij speelmogelijkheden voor kinderen, winkels, scholen, kinderopvang, winkelcentrum ‘De Hooge Meeren’, het gemeentehuis, theater ‘Het Kielzog’, sportpark ‘De Kalkwijck’ met diverse sportvelden, het zwembad, treinstation, goede busverbindingen en de oprit A7 (ca. 15 minuten vanaf Groningen).

Over- of ondermaat:
Indien de hiervoor vermelde grootte van de onroerende zaak en/of de verdere omschrijving daarvan niet juist is, ontlenen noch de verkoper, noch de koper, daaraan rechten.

Contact:
Enthousiast geworden van deze zeer ruime hoekwoning? Om deze woning te bezichtigen, kunt u rechtstreeks bellen met Peter Emmens 06 – 51 88 93 86.

Kenmerken:

Type Woonhuis
Hoofdfunctie Woonruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Woonoppervlakte 134 m²
Energielabel
A
Bouwperiode na 20012010